• https://api.whatsapp.com/send?phone=+9005378756144
  • https://www.twitter.com/@Mehmetz97053772
  • https://www.instagram.com/yagmurtekstil44



 

Anasayfa


     İSTANBUL TELA ALINIR | 05388749162 | SNT TELA

   
Üretici : Yağmur Tekstil
Fiyat : 1 TL (KDV Dahil)
Ürün Özellikleri
TELA ALANLAR |0537 875 61 44 TELA ALINIR , ŞİFON TELA , KAĞIT TELA , BEZ TELA , JARSE TELA ALIMI tela alanlar; tela alanlar satanlar.Parti tela alan,
 Sipariş        Detaylar
 
 
Detaylar

TELA  ALANLAR | 0537 875 61 44 | HERTÜRLÜ TELA ALINIR |ŞİFON TELA | KAĞIT TELA | BEZ TELA | JARSE TELA ALIMI YAPILIR |

tela alanlar; tela alanlar satanlar.Parti tela alanlar.İstanbul tela alınır , tela alan  , Kağıt tela alanlar.Şifon tela alanlar.Tela alım satımı yapanlar.Gaziosmanpaşa tela alanlar.Şifon tel alanlar.Bez tela alanlar.Çizgili tela alanlar.Merter tela alanlar.Gaziosmanpaşa tela alanlar.kitelli tela alanlar.

 

TELA ALIMI YAPANLAR.GÖMLEK TELASI ALANLAR.SNT TELA ALANLAR.

Tela alan firmalar.Nakit tela alanlar.Bayrampaşa tela alanlar.Küçükköy tela alanlar.Halkalı tela alanlar.Hadımköy tela alanlar.esenyurt tela alanlar.Bağcılar tela alanlar.Yenbosna tela alanlar.Osmanbey tela alanlar.Yeşildrek tela alanlar.Yenbosna tela alınır.esenyurt tel alanlar.
tela alanlar ,İstanbul tela alanlar

 

tela alınır, tela alan, parti tela alınır, şifon tela, raşel tela, tela alan yerler

SNT TELA ALIM SATIMI YAPILIR.üMRANİYE TELA ALANLAR.

ANADOLU YAKASI TELA ALANLAR.AVRUPA YAKASI TELA ALANLAR.

 

Seyrantepe tela alanlar.Çeiktepe tela alınır.okmeydanı tela alanlar.Çağlayan tela alanlar.Küçükköy tela alanlar.cebeci tela alınır.Kavacık tela alanlar.Göztepe tela alanlar.Halkalı tela alanlar.Tekstilkent tel alanlar.Giyimkent tela alanlar.Mahmutbey tela alanlar 0537 875 61 44 Bağcılar tela alanlar.Gömlek telası alanlar.Enboy tela alanlar.Likralı tela alanlar.Kağıt tela alımı yapanlar.Bahçeşehir tela alanlar. snt tela alınır , Yeşilköy tela alanlar.Florya tela alanlar.Yeşildirek tela alanlar.
İstanbul tela alanlar.Kağıt tela alanlar.Tela alım satımı.Tela alan firmalar.Çizgili tela alanlar : Astar alanlar.tela alan yerler.Merter tela alanlar.Raşel tela alanlar.Kıl tela alanlar.Amerikan tela alanlar.Şifon tela alanlar.

tela kumaş alanlar, 0537 875 61 44 ,tela , gömleklik tela alanlar.snt tela alanlar. kravat kumaş alımı yapanlar, tela eşortman elbise kumaş alanlar, tela desenli düz baskılı kumaş alanlar, tela telatan kumaş alan firmalar, tela tekleme karışık tela alan yerler , tela eşarp bonet kumaş alımı yapanlar, tela elbise hazır giyim dikilmiş kumaş alanlar, tela marka defolu ürün kumaş alım satım, tela kumaş alanların telefonu,
İstanbul tela alınır, 0537 875 61 44 ,İstanbul tela alanla

tela kumaş alıcıları, tela kumaş satanlar, tela tela kumaş alanlar, kumaş alan yerler tela olarak, tela kumaş alan firmalar, tela olarak kumaş kim alır, tela olarak kumaş kimler alır, tela tela kumaş alanlar, tela örme tela karışık tela kumaş alanlar, tela tela kumaş alınır, tela kumaş nedir, tela kumaş nerelerden bulunur, tela alım satımı kumaş cinsleri, tela kumaş fiyatları, tela kumaş çeşitleri, tela kumaş alanların telefonu, tela mont kaban kumaş alanlar, tela desenli düz baskılı jakarlı kumaş alanlar, tela yıkamalı indigo kumaş alanlar, tela ham boyalı datlım kumaş alanlar, tela Pardus’ü eteklik gömleklik giysilik abiye lik kumaş alanlar, tela fantazi kumaş alınır, tela kumaş alınır, tela şalvarlık çarşaflık kumaş alanlar, tela alan telacı döşemelik perdelik nevresim lik kumaş alanlar, tela kumaş alım satım ilanları, yağmurlu çamurlu günlerde tela kumaş alanlar, karda kışta tela kumaş alanlar, yaz da yılsonu yılbaşı kumaş alanlar, tela kumaş alanların telefonu tela kumaş alanlar tela kumaş alınır tela kumaş, tela kumaş alımı satımı yapılır

 

Merter tela alınır .Osmanbey tela alanlar.Yüzyıl tela alanlar.Nakit tela alanlar.Küçükköy tela alanlar.Güngören tela alanlar.Hadımköy tela alanlar.esenyurt tela alanlar.Seyrantepe tela alanlar.Çeliktepe tela alanlar.Beşyüzevler tela alanlar.Gaziosmanpaşa tela alanlar.Bayrampaşa tela alanlar.

 

Dokusuz yüzey (Nonwoven )Tela : İpliğe dönüştürülmemiş ,doğal yada kimyasal liflerin,özel bir takım yöntemlerle kaplanması ile elde edilen teladir.Dokunmamış telalar ucuz olması ,pek çok çeşidinin bulunması ve kolay işlenebilir olması bakımından oldukça yaygın bir biçimde kullanılmaktadır.Dokunmamış yüzeyleri tela olarak kullanmanın dışında çok farklı sektörlerde,gittikçe artan bir hızla tüketilmektedir.Artışı şu şekilde sıralayabiliriz...

1985 yılında 1,1 milyon ton
1995 yılında 2,2 milyon ton
2000 yılında 3,2 milyon ton
Bu ürünlerin %90 'i K.Amerika ,Japonya ve B.Avrupa da üretilmekte ve tüketilmektedir.Uzakdoğu üretimi de belirgin bir şekilde artmaktadır.Tela olarak üretilebilen nonwoven tela çeşitlerinin %7 den fazla çeşiti ülkemizde de artık üretilmektedir.Telanın kullanım amaçları uygulandığı bölgede ;
esnemeyi,kıvrılmayı önlemek
şekli korumak
yaka,klapa,manşet,pat, Tela alan ve cep kapaklarına destek sağlamak
tok bir tuşe kazandırmak bunlarda kıvrılmayı engellemek
takım elbise ve paltolarda vücud bölümlerini desteklemek
belirli bir şeklin verilmesi ve omuz bölümlerini birleştirmek
düğme ve ilik alanlarını takviye etmek,
çeşitli kenar bölgelerde takviye ve dzgünlük sağlamak
kemer ve bel şeritlerine sertlik ve destek vermektir.
Yapışkan Tela :Bir yüzeyi yapışkan madde ile kaplanmış olan KUMAŞ YÜZEY (substrade- baz kumaşı) ile , kaplamada kullanılan REÇİNE ‘ nin oluşturduğu malzemedir.
Kaplama :Kumaşa tutmayı sağlayan yapıştırıcı malzeme olup,ısıtıldıklarında eriyen soğuduklarında da başlangıçta sahip oldukları katı hale dönen sentetik reçinelerdir.
Kumaş:Kaplananın oturtulduğu tekstil yüzeyi olup dokuma ,örme ve dokusuz yüzey nonwoven üretim teknikleri ile üretilirler.
Dokunmamış tekstillerin kullanım alanları
JEOTEKSTİL:
Asfalt
Baraj
Havuz
Akarsu
Bentler
Golf ve tenis kortları
Suni çim
Erozyon kontrol malzemeleri

GİYİM:

Astar
Elbise izolasyonu
Ayakkabı
Çanta
Elbise
Eldiven

SAĞLIK:

Cerrahi maske
Tek kullanımlık ameliyat eldivenleri
Ayakkabı
Elbise
Ortapedik ped
Steril paketleme
Elektrom
Bandaj
Kan ve diyaliz makinelerinde
İ

NŞAAT :

Çatı kaplama izalasyon
Boru izalasyonu
Tren yolu yatakları ,stabili izalasyonu
Kanal ve rezervuar iç koruması

HİJYEN:

Çocuk bezi
Kozmetik ürünler ve temizlemeler
Çanta sektöründe de en çok kullanılan kumaş olan telalar 100 gram ,80 gram,65 gram,50 gram,45 gram çeşitleri bulunmaktadır.Hem maliyeti hem de kalite açısından promosyon çanta sektörünün de vazgeçilmezi olan tela kumaşlar geniş renk yelpazesine sahipler. tela kumaş Bez çanta ,Tela bez çanta promosyon çanta olarak alanda yerini almıştır..
Bez çantaTela çantaTela bez çantaDoğa dostu çantaGer dönüşümlü çantaHam bez çantaPromosyon çanta
Paylaş
Kategoriler

Tüm Bez Çantalarımız
Bez Çanta
Bez Çanta Ultrasonik Yapıştırma
Ham Bez Çanta
Bez Lamineli Çanta
Promosyon Bez Çanta
İp Büzgülü Bez Sırt Çanta
Tela Çanta
Bez Ayakkabı Torbaları
Bez Keseler
Jut - Kanaviçe Çanta
Tshırt Modellerimiz

Bez Plaj ÇantaTela alanlar, jarse tela alınır tela alımı yapanlar, parti tela alanlar, stok tela alanlar, tela alıcıları, tela satın alanlar, tela alınır, bez tela alanlar, kağıt tela alanlar, beden tela alanlar, tela alan firmalar, tela alan yerler, toptan tela alanlar, toptan tela alımı yapanlar, toptan parti tela alanlar, TELA, BEZ

 

TELA, KAĞIT TELA,Tela, İtalyanca’dan dilimize girmiş bir kavram olup, giyside kumaşla astar arasına konularak, giyside beklenen görünüm, kalite ve etkiyi elde etmek amacıyla kumaşa farklı usullerle tutturulan bir ara katmandır. İşlenen kumaşa, hacim ve direnç kazandırıp, giysiye verilecek biçime katkıda bulunarak kumaşa; dikim, yıkanma, ütülenme gibi karşılaşabileceği işlemlerde destek rolü oynarlar.Görevleri, giysinin biçim ve dayanımını desteklemek, buruşmaya yatkınlığı azaltmak ve belli bir sertlik ve form kazandırmaktır.1950’lerin başından bu yana kullanılmaya başlanılan telalar, giysilerin ayrılmaz bir parçası olmuşlardır. Telalar, doğal yada yapay liflerden elde edildiği gibi, son dönemlerde yaygın bir biçimde elyaf tülbenti olarak “nonwoven” teknikleri ile de üretilmektedir.Telanın kumaş yüzeyine yapıştırılmasında en iyi yöntem, pres yöntemidir. Kumaşa uygunlanması esnasında, telanın üzerindeki yapışkan madde, ısı ile sıvı hale getirilir ve basınçla kumaşa nüfuz edilir. İşlem sonucunda, sıvı soğuyup katılaşarak, kumaş ve tela birbirine tam olarak yapışmış olur.Kullanılacak telanın türü, uygulanacak kumaşın özelliklerine göre farklılık gösterir.

 
 
Talep Formu
İsim
Sipariş Miktarı
E-Mail
Telefon
İl
Adres
Kargo Tercihi
Mesaj